Att jobba med service av värmepump i Umeå

Hej på er i vårsolen!

Som ni vet så jobbar jag på en firma i Umeå som utför service på värmepump i hem och hushåll. Det är väldigt roligt för man får träffa väldigt många olika och spännande människor. Har man tur så blir man till och med bjuden på fika ibland och det är ju inte så tokigt. Ibland är ju människor mest stressade och vill att man ska skynda sig att fixa deras värmepump. Men andra är kanske inte så ofta får besök och då blir de så tacksamma om man tar sig tid att prata lite också.

Så våran service handlar inte alltid bara om att laga och installera värmepumpar utan även om att möta, se och lyssna på våra kunder. Ibland får man också inte bara träffa trevliga människor utan även roliga och härliga djur, det kan vara allt från hundar och katter men även minns jag en kund som hade sina getter springandes runt på tomten. De små killingarna var väldigt nyfikna och kom fram och hälsade och det har jag inget emot. Det är faktiskt sånt som förgyller dagarna och jobbet lite extra.

?Jag trivs med att åka runt i bilen och att inte sitta still på ett kontor hela dagarna. Man åker från ställe till ställe och träffar kunder som oftast i alla fall blir väldigt tacksamma när de får våran hjälp. Ibland åker man på jobb själv och ibland är vi två som åker, lite beroende på om det är vanlig service eller om vi ska installera en värmepump. Nu ska jag sluta för dagen och brumma hemåt. Det är skönt att ha nära till jobbet men sen så åker vi ju runt med flera mils omnejd kring Umeå för att hjälpa våra kunder. Ha nu en fin dag så hörs vi snart igen!