Jag fick hjälp med att sälja ett dödsbo

Välkommen. Det har inte blivit någon uppdatering på länge då jag inte har mått så bra och idag blir det inte heller ett inlägg som fokuserar på miljön utan det kommer handla lite smått om min familj och situation i livet. Min familj är inte stor, det är jag, min bror och min pappa kvar i familjen och det tär på en mycket. Det är många som har gått bort det senaste och nu har min morbror gått bort… Eftersom jag kände honom bäst så är det mitt ansvar att ta hand om hans hus och därför anlitade jag Österbergs Antikt & Kuriosa så att de kunde ta hand om min morbrors dödsbo i Blekinge.

Det är många som tar sin familj för givet eftersom de vet att de alltid har dem där och att de gör allt för en, men att ta familjen för givet är något av det värsta man kan göra. Tänk er att ni får och får av er familj och ni ger ingenting tillbaka och sedan nästa dag så finns personen inte där mer. Om ni inte ger tillbaka så kommer ni ha så dåligt samvete när denna person har gått bort och man ska ta vara på varaneda minut man tillbringar med familjen. I alla fall gick min kära morbror bort och vi var tvungna att få hjälp med att sälja detta dödsbo i Blekinge eftersom ingen av oss hade råd att ha kvar det tyvärr. Österbergs Antikt & Kuriosa var så snälla och hjälpte oss med detta då de har sålt dödsbo i Blekinge med omnejd i flera år och är därför experter på det. Jag är mycket tacksam för allt stöd från detta företag och för att de är genuina och bryr sig om en. Det gör väldigt mycket. Min bror och jag ska nu åka till pappa för att umgås med honom och sedan ska vi alla gå på bio. Ta hand om er och ta väl hand om familj och vänner. Hej då.